Leuk dat u op mijn site terechtgekomen bent! Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Elly en ik maak al vanaf 2005 studiofoto’s en reportages in Arnhem en omgeving. Zo kom ik met veel verschillende mensen in contact. Elke dag, elke fotosessie, elk verjaardagsfeestje is weer anders. Het ene bruidspaar wil het vrolijk hebben en het andere paar wil juist meer allure.

_MG_3105_D72

 

PERSOONLIJK EN BETROKKEN - Dat persoonlijke probeer ik aan te voelen. Voor uw eigen ideeën en inbreng sta ik altijd open. Hoe stoer wil uw dochter het hebben op haar tiende verjaardag? U met dat bijzondere folkloristische kostuum van opa in een studiosessie? Al eens geprobeerd uw favoriete huisdier in de juiste pose te zetten? Of wenst u een ongebruikelijke setting die ik dan voor u kan bedenken?

 

FOTOGRAFIE AAN HUIS – Het is tevens mogelijk om bij u aan huis te komen.Met de mobiele studio is het mogelijk om uw woonkamer om te toveren tot studio. Bent u moeilijk te been of heeft u speciale wensen alles is mogelijk in overleg.

 

GELEGENHEIDSFOTOGRAFIE – Een bruidsreportage of reportage van een ander bijzondere gebeurtenis.

 

PRODUCTFOTOGRAFIE – Studiofoto’s van producten voor uw webwinkel of reclame drukwerk. De professionele foto’s van uw _MG_3114_72_2producten maken dat ze zichzelf verkopen!

 

PRIJZEN – Voor elke type fotosessie en setting heb ik een pakket samengesteld. De pakketten zijn afgestemd op de verschillende wensen en behoeften. U betaalt dus nooit te veel.

 

AFSPRAAK - Voordat we een fotosessie beginnen, bespreken we eerst telefonisch alles door. Vragen zoals stijl, kleur, setting en achtergrond en de pakketten komen dan aan bod. Voor bijzondere situaties kan ik een offerte opstellen.

 

Kijk gerust rond op mijn site. Bel of mail me als u nog vragen heeft!

 

Hopelijk tot gauw,

Elly