Schoolfotografie moet leuk zijn!

Reloved´s Elly fotografeert op een andere manier, laat kinderen dansen, stoer staan en bewegen. Maar ook de ‘gewone’ portretfoto’s maak ik. Door kinderen los te laten komen staan ze er meer ontspannen op. Ik maak meerdere foto’s waardoor ouders veel keus hebben, waaronder portretfoto’s, maar ook de spontane, ‘gekke’ foto.

Graag kom ik met mijn studio bij u op school om daar leuke foto’s te maken van uw leerlingen. Natuurlijk kom ik eerst een keer langs bij u om kennis te maken. Ik maak eigentijdse foto’s van de kinderen, maar ook van de broertjes en zussen. Uw team hoort daar natuurlijk ook bij, net zoals de groepfoto’s.

Nabestellen via internet

Sinds enige tijd bieden we basisscholen de mogelijkheid om de complete afhandeling van de schoolfotografie te laten verlopen via de website van Reloved. Dit betekent dat de school geen enkele administratie meer heeft, behalve dan het uitdelen van inlogkaarten.

Hoe werkt het?

Ongeveer twee weken nadat de schoolfoto’s zijn gemaakt ontvangt de school alle inlogkaarten voor de leerlingen. Op die inlogkaart staat een uniek inlognummer en wachtwoord. Ouders loggen thuis in op de website van Reloved, bestellen en rekenen af via iDeal of via een factuur. Hierdoor hoeft de school geen pakket meer samen te stellen, want ouders kunnen zelf kiezen.

 

IMG_6208_72

_MG_5531_D_72dpi