PERSOONLIJK EN BETROKKEN – Dat persoonlijke probeer ik aan te voelen. Voor uw eigen ideeën en inbreng sta ik altijd open. Hoe stoer wil uw dochter het hebben op haar tiende verjaardag? U met dat bijzondere folkloristische kostuum van opa in een studiosessie? Al eens geprobeerd uw favoriete huisdier in de juiste pose te zetten? Of wenst u een ongebruikelijke setting die ik dan voor u kan bedenken?

 

FOTOGRAFIE  OP LOCATIE – Het is tevens mogelijk om op locatie foto’s te laten maken. Voor speciale wensen kunt u contact opnemen.

 

GELEGENHEIDSFOTOGRAFIE – Een bruidsreportage, kinderfeestje, familiefeest, begrafenis

 

PRODUCTFOTOGRAFIE – Studiofoto’s van producten voor uw webwinkel of reclame drukwerk. De professionele foto’s van uw _MG_3114_72_2producten maken dat ze zichzelf verkopen!

 

PRIJZEN – Voor elke type fotosessie en setting heb ik een pakket samengesteld. De pakketten zijn afgestemd op de verschillende wensen en behoeften. U betaalt dus nooit te veel.

 

AFSPRAAK - Ik werk alleen op afspraak. Voordat we een fotosessie beginnen, bespreken we eerst telefonisch alles door. Vragen zoals stijl, kleur, setting en achtergrond en de pakketten komen dan aan bod. Voor bijzondere situaties kan ik een offerte opstellen.

 Let op: Onder de 18 jaar fotografeer ik niet zonder ouderlijk toezicht

 

Kijk gerust rond op mijn site. Bel of mail me als u nog vragen heeft!

Elly Elshof

email: info@reloved.nl

Tel: 06-20990018

IMG_6005-72