U heeft iets speciaals te vieren. Een kinderfeestje, een vrijgezellenfeest, een gala of een trouwerij. Of de langverwachte kleine is net geboren en u wilt dat met familie en vrienden vieren. De ooh’s en aah’s zijn niet van de lucht. En juist dát wilt u vastleggen.

Naar een gala moet je natuurlijk op chique en de bruiloft moet helemaal in stijl zijn. De foto’s moeten dat uitstralen en zo bijdragen aan een onvergetelijke herinnering van een dag of evenement. Juist die speciale momenten moeten op het juiste moment goed worden vastgelegd. Die spontane lach kan een gekke bek opleveren en dat is niet altijd leuk. Een fotograaf inhuren voorkomt vaak dat foto’s minder geslaagd zijn. Ieder zijn vak, tenslotte.

Vaak denken mensen dat een professionele fotograaf in huren heel duur en exclusief is. Dat kan natuurlijk, maar een fotograaf hoeft niet voor een hele dag te worden ingehuurd en dat scheelt flink in de kosten. Ik kom voor één uurtje, op de juiste tijd, als de mensen net binnenkomen. Zo kan het ook!

Bel of mail mij voor meer informatie.

Tel: 06-20990018

Email: info@reloved.nl